Overnachten in Boomaventura

Boekingen

 Boeken kan via air  B&B of Natuurhuisje.nl
 , .


 Boomaventura

Een houten verblijf geïnspireerd op een Ger/yurt.

Ons terrein is 4 hectare groot, met open gras, bos en wandelpaden. Omgeven door bos, staat ons houten gastenverblijf.  Er is een houtkachel voor de verwarming. Het licht komt van kaarsen en 1 acculamp. Dich bij de natuur, op een grasveldje , een speelbos, schommel, trampoline dichtbij. Het composttoilet is buiten, wassen in de wasruimte. In de overkapte schuur is een keuken met stroom, gasfornuis, koelkast en pannen, servies etc. Er is drinkwater.

We hebben bewust gekozen voor soberheid om u de gelegenheid te geven om weer terug naar de basis te gaan. Omdat er geen andere gasten zijn bent U verzekerd van optimale privacy en rust.

Regelmatig worden er op ons terrein workshops gegeven. Zie hiervoor onder kopje "wat te doen bij knoest". In overleg kan dit ook voor onze gasten worden georganiseerd. Wanneer dit een wens is dan kunt U dit bij boeking aangeven. De workshops worden zowel buiten, als in het klaslokaal gegeven.

Verder is op het terrein een yurt waar regelmatig een bijeenkomst is waarvoor U van harte wordt uitgenodigd te participeren.

De omgeving

In 2009 was het nog een akker, nu groeien er grassen, bomen, struiken. Je stapt vanuit je ruimte zo de natuur in.  Er is zelfs een berkenbos  ontstaan.Doordat we de natuur zijn gang laten gaan vinden dieren hier hun plek. Reeën, dassen, hazen, vele soorten kevers, roofvogels hebben hun plek bij ons gevonden. In het afgelopen jaar heeft de valk gebroed in het speciaal daarvoor opgehangen hok. Het is mogelijk om over het hele terrein te wandelen door  wandelpaden.

Willy vertelt U graag over het ontstaan van dit unieke stukje natuur. Hij leidt U rond en geeft uitleg met bezieling en humor, waardoor U gemotiveerd raakt om met nieuwe inzichten te kijken en leven.